25.2.07

Arbejdskollektivet for 24timers fastelavnsfest

Det er blevet moderne med frivillige, der overtager vigtige samfundsopgaver, således er Buddy & SusNy dybt engageret i at forsøge at stable en fastelavnsfest på benene på avisen 24timers redaktion. Det er nu ikke så ligetil. Ingen af os har ret meget erfaring med at omgås de primitive objekter - og fordi vi ikke har de fulde rettigheder til at rumstere med bygningen som er en stor flot klods af et kontorhus - med to åbenplan etager. Vi har desværre det lille kedelige problem, at den store nydelige fastelavnstønde er plantet solidt oppe på taget - og den er ikke til at rokke ud af flækken undtagen for skaberen selv - han havde ellers stillet os i udsigt at på selve dagen skulle tønden kunne fungere som hovedagent i et ægte animeret simuleret tøndeslagningsritual - måske er det håb endnu!

Vi ville gerne lave Muscial Chairs, også kendt som Stopdans. men hver stol tæller i vores husholdnings-prim-regnskab, og af uransagelige grunde er prims noget man skal spare meget på i SL ; derfor er det klodset med et flot hus, der tager alt for mange prims. Jeg har haft en byggesagkyndig forbi, som tilbød at lave os et helt nyt hus! Og en anden, som foreslog at vi fandt et one primhus. Det kan lade sig gøre, fordi det bliver rezzet op - tegnet - hvert minut.men den anden hjælper mente det var en uholdbar løsning. Vi er også blevet tilbudt at flytter festen over påUtopia, en danskerkoloni med Barbie pink anstrøg og en del natklubliv - men vi synes ikke helt det passer sig for den seriøse avis. Så vi takkede foreløbig pænt nej - og tog hjem til det tomme rum i huset sm hverken er fugl eller fisk. Alt hvad vi foreløbig har sat op -og ikke pillet ned igen - er en one prim bardisk ude på terrassen. Lidt af en udfordring.Hvor er ballonerne, serpentinerne og alle appelsinerne henne? I det mindste har vi da fyrværkeri oppe i ærmet - selvom det måske ikke lige er i sæsonen.

Buddy & SusNy

Men hu hej - hvor vi lærer mange nyttige ting undervejs; dette her er lige så meget et praktisk som et socialt eksperiment. Om ikke andet, så har Lis Buddy og jeg da udviklet en god og konstruktiv samarbejdsvane. Og masser af materiale til videre bearbejdning. Og en bunke gode kontakter. Vi ses i morgen formiddag kl.10! Så er der for alvor kul på

1 Comments:

Blogger lis faurholt said...

Jeg har regnet lidt på det. Det ser ud til at vi har små 140 prims at gøre godt med.

søndag, 25 februar, 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home