14.12.06

Udstillingssted for alverdens varer

Jeg havde hørt, at mange firmaer, bl.a. Toyata, præsenterer deres nye varer i SL. Hvad sælger mest i RL, er det ikke sex og våben? At det ikke er meget anderledes i SL, kan nok ikke undre og jeg havde også hørt rygter, men ikke set efter :-) og nu er det ikke længere nødvendigt.

Jeg har flere gange chattet lidt med en svensk dreng på Skype, forleden foreslog jeg, at han skulle kikkede på SL Teen. Jeg havde den fæle bagtanke, at han så kunne fortælle os lidt om, hvordan et ungt mennekse oplever et førstegangsbesøg.

Men han var meget mere optaget af, at SL kun var for voksne over 18 år. Jeg kom med nogle mulige forklaringer. Han spurgte om det måske var fordi, der var sex i SL. Hertil svarede jeg, at det var der efter forlydede også, men at der var mange andre spændende ting. Hvad? Ville han vide. Eftersom han ikke var gamle nok til at komme ind i SL, sendte jeg ham et link til flickr og foreslog ham at kikke på tagget secondlife.
Der gik lige 2 min., så vendte han tilbage med et link til nogle meget ponografiske billeder i flickr. .... Og jeg som troede, og har sagt til de studerende, at de sagtens kan henvise skoleelverne til flickr for både at hente og finde billeder. Uhh... jeg skal love for, at jeg nu blev vist noget andet.
At min unge svenske ven så hurtigt fandt dem viser egentlig kun, hvad jeg allerede har erfaret som mor. Ungerne finder altid det man mindst venter og så står man der :-)) Hvad gør man så?
Min svenske ven, ham ignorerede jeg, så kunne han se, hvad han ville gøre ved det.

Efter et par forgæves forsøg på at få mig i tale, kom der et andet link til et billede fra SL i flickr, et rigtigt lærerbillede, en ung og meget tækkelig pige ;-)))
Han går sikkert og griner endnu.

2 Comments:

Blogger Vinnie Lerche said...

Jeg har oplevet deltagers optagethed af både sex og våben i SL - på en sjov måde fordi, tror jeg, at mange nok kaster sig ud i mere på SL end de ville gøre i deres First Life liv :-)(også et spørgsmål om hvad der er acceptabelt i den "rigtige" verden).
Jeg har vandret rundt i timevis som newbie (vandret fordi jeg ikke vidste man kunne flyve og heller ikke vidste hvordan man satte sig ned) og kom forbi et sted hvor der var 2 cowboys med pistoler - ja hele cowboy udstyret - i en svømmepøl - de sad i hver deres badering og sludrede sammen. Jeg følte mig lidt usikker men gik hen til kanten af bassinet og tænkte at det bare ville være så flovt at falde i nu - foran to (nok ret lækre) cowboys. De viste sig at være ret lumre faktisk - jeg spurgte dem om de vidste hvor der var en cafe i nærheden hvor jeg kunne sidde og drikke en kop kaffe og se lidt på andre mennesker. Straks blev jeg tilbudt en flot cocktail - sådan en med paraply og sugerør. Meget sødt men noget i tonen sagde mig at det ikke lige var sammen med dem jeg havde lyst til at bruge en eftermiddag. Så spurgte de om jeg ikke var bange for dem fordi de havde "skydere" og derefter begyndte de at grine helt vildt. Det var lidt specielt at stå der på bassin kanten og blive grint af - og så af to latterlige cowboys i en badering!!! Nu sidder jeg jo ved min computer i Kelstrup - nok det fredeligste sted på jorden så jeg tog mod til mig og sagde at jeg da godt vidste at de ikke kunne skyde mig (min avatar) sådan rigtigt. Men det ville de vise mig de kunne og her nåede jeg lige et øjeblik at blive nervøs :-) Den ene cowboy gik om bag en stor væg og skød løs og kom tilbage med blod på sig og en rygende pistol. Men, jeg vil jo ikke så gerne stikke halen mellem benene og løbe min vej - så på bedste børnehave-manér svarede jeg "ha - det der beviser jo ingenting - see ya!" og så gik jeg alt i mens jeg reelt frygtede at få en kugle i ryggen.
Nu var jeg blevet lidt grint af - lidt bange og faktisk lidt ensom i SL. Jeg skulle væk fra de her fyre og fandt så ud af at jeg kunne teleportes (er det ikke det det hedder?) til en cafe. Jeg valgte en cafe på listen hvor det viste sig der kun var en anden pige til stede. Hun sad og spillede klaver og jeg gik hen til hende for at snakke - endelig en person der så nogenlunde almindelig ud - men hun svarede mig ikke. På det tidspunkt synes jeg at alle bare var godt åndsvage inde i SL og mit temperament slog gnister. Jeg blev desværre lidt arrig og sagde til pigen at jeg gerne ville have at hun flyttede sig fordi jeg ville spille på klaveret. Det gjorde hun ikke så jeg "skubbede" hende væk - meget groft - hvem skulle have troet det om mig - og satte mig til at spille. Hun stillede sig op på klaveret foran mig og stirrede på mig - sådan lidt aggressivt synes jeg. Jeg sagde til hende at hvis hun ikke gad og tale med mig så kunne hun bare gå sin vej i stedet for at stå der. Det gjorde hun ikke og på et tidspunkt havde jeg opført mig dårligt længe nok - fået mine aggressioner over to cowboys ud - og så rejste jeg mig for at gå. Men inden jeg gik sagde jeg til hende at jeg synes det var meget mærkeligt at hun bare tillod sig at stå og glo på mig uden at tale til mig - og så vendte jeg mig om for at gå - sådan lidt Adios Amigo agtigt - og gik lige ind i en væg.
Ja - man er newbie - jeg er ikke vant til at bevæge mig rundt på den måde i cyber - og det kan ses.
Men jeg er heller ikke vant til at opføre mig sådan overfor andre mennesker. Tror jeg. Det giver dog lidt stof til eftertanke - var det her en ærgrelse på vandring - skulle jeg bare hævne mig fordi jeg havde følt mig skidt tilpas nede ved svømmebassinet.
Nu skal man vist ikke lægge mere i det som så - men lidt spøjst alligevel.

søndag, 07 januar, 2007  
Blogger Hanne said...

u...haa.da.da sikken en oplevelse - undskyld, men jeg lå altså flad af grin. Det minder næsten om den første fest, hvor man mødte op i alt for høje sko og stylet til fingerspidserne, men alle andre kom i flade futter og cowboybukser :-)) Men det er jeg måske den enste, der har prøvet?

mandag, 15 januar, 2007  

Send en kommentar

<< Home