25.4.07

På guided tour

I sidste uge fik jeg en guided tour i Denmark CPH af "Ronnie Delcon" en høj, jakke og slipseklædt, ung mand. Projektet ser spændende ud - en samling af danske butikker, der vil lave online slag via SL og via netværket trække opmærksomhed til et dansk sted.

Det ville måske være en ide for gruppen her at forsøge at lave et samlet overblig over, hvad der efterhånden er af danske steder? Der er da en del af vore studerende på grunduddannelserne, der ikke lige er til engelsk......

Nå, projektet er bygget op på en grund, hvor der bl.a. er et rådhus, en metro, en forretningsgade kaldet "Strøget" osv. CHP står for Copenhagen.... forkortelser på tre bogstaver, Yak! Rådhuset er dog ikke en kopi af Københavns rådhus (hvorfor egentlig ikke?), så hvorfor lige CPH får stå hen i det uvisse - måske fordi alle Danmark'er er væk nu?

Ideen med at lave et netværksprojekt synes jeg er rigtig god - på den måde sikrer man aktivitet - at man møder mennesker, og ikke kun gabende tomme bygninger - som f.eks. 24timer, Roskilde Bibliotek og Syddansk Universitets (gamle) bygning. Projektet tilbyder f.eks. også, at pressen kan få et gratis lokale mod omtale af projektet, mens alle andre skal betale et indskud samt en mindre månedlige husleje.

Jeg har selvfølgelig tænkt på, om en uddannelsesinstitution vil have glæde af at deltage i et sådant - helt kommercielt projekt. Hm, tænker sådan set stadig. Det er selvfølgelig (endnu) et PR stunt at være i SL, men jeg tror dog det i længden kan blive en boomerang, hvis det ikke følges op med "sociale tiltag" - SL handler om det sociale - ja, ja, selvfølgelig er det kommercielle/markedet også en central del, men langt de fleste kommer nu i SL for at socialize, og så nytter det ikke, at man blot stikker dem en is *lol*

Men uddannelsesinstituioner har jo også et markedsføringsbehov i vore dage, så udelukkende at tænke i SL som e-læringsmedie er jo nok alligevel for begrænset (og for svært endnu *G*)

4 Comments:

Blogger Sus Nyrop said...

Ja ja - det lyder unægtelig både interessant og tankevækkende! Hvordan får man fat i målgruppen, hvad signalerer man, hvad skal der foregå - og og hvem skal befolke den plet som vi nu vælger at kolonisere? Hvad koster det - og hvilke hensigter har naboerne?

Der er mange nødvendige og provokerende økonomiske, strategiske, pædagogiske, æstetiske og etiske overvejelser i spil her!

PS hvor mange konkurrerende SLudgaver af Wonderful Copenhagen, CPH, Denmark, Danmark har vi egentlig brug for? Hvad er der galt med Langeland, Als, Gladsaxe, Buddinge, Oringe, Tarm eller Esbjerg, for ikke at tale om Tissø eller Endelave (de to første geografiske lokaliteter, som vores vittige geografilærer i sin tid udpegede på Sjællandskortet i 3.klasse!)

onsdag, 25 april, 2007  
Blogger juleeventyr said...

Kære alle

Endelig, endelig, endelig blev jeg færdig med min lektoransøgning. Det ser rigtig spændende ud. Jeg har aftalt med Boris vores nye psykologilærer at vi skal afprøve at lave vejledning/ undervisning herinde. Jeg skal nok skrive når jeg ved mere.

Vi tales ved - kh. Henrik

lørdag, 28 april, 2007  
Blogger lis faurholt said...

Tillykke, tillykke! Og velkommen tilbage fra LectorLife til såvel Real som Second Life :))

søndag, 29 april, 2007  
Blogger Sus Nyrop said...

Hurra for Henrik! Vi ses i morgen,in world!

mandag, 14 maj, 2007  

Send en kommentar

<< Home