21.2.08

Nyt fra Wonderful Denmark

Jeg fik denne nyhed fra WD i dag:

Hej WD venner
Hermed seneste nyt fra Wonderful Denmark.

Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at Wonderful Denmark området er blevet udvidet med yderligere to øer.
Den første ø, der ligger syd for WD2 hedder "Research Island Denmark" og ejes af Institut for Kommunikation, Virksomhed og informationsteknologier ved Roskilde Universitets Center. Øen er en del af et 3½ årigt forskningsprojekt kaldet "Worlds - Research, Virtual Worlds, Innovation" ved forskningsleder Sisse Siggaard Jensen og skal anvendes til diverse forskningsaktiviteter og studier i Second Life.
Syd for denne ø er WD partner Heidi Ballinger flyttet ind med sin ø Powermatch, der er kendt for velbesøgte jobmesser. Heidi fortsætter med sit unikke koncept og er derudover blevet ansat som projektleder i førnævnte forskningsprojekt.

I sidste uge udskrev vi en rask lille konkurrence om det bedste navn til WDs nye hemmelige sted. Der indkom mange skøre, sjove og skæve forslag: Krammetorvet, Den Hvide Sky, WD Heaven og Aspelunden. WD Teamet har tygget et par dage på de forskellige forslag og er nu nået frem til, at vinder af de 1.000 L$ er Softy Karas med forslaget Cassiopeia - tillykke til Softy :-)

Der sker sandelig noget nu......

Jeg slog lige et smut omkring torvet her til aften, de drak champagne *lol* Hvad de havde gang i, ved jeg ikke lige - de diskuterede, hvem der snakkede for lidt / for meget, så jeg smuttede igen. Det var jo også sent ;)
Men der er da nogle steder at tjekke ud ved lejlighed. Nogen, der vil med?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det var Softy Karas, der gav Champagne for at fejre, at han havde vundet konkurrencen om det bedste navn til vores hemmelige sted: Cassiopeia.
De to nye øer Lolland og Research Island Denmark er tomme indtil videre - ting tager tid :-)

Med venlig hilsen

Doctor Asp
Manager
Wonderful Denmark

fredag, 22 februar, 2008  
Blogger Sus Nyrop said...

Om jeg vil med - det kunne da være gemütlich. Hvornår skal vi afsted?

fredag, 22 februar, 2008  

Send en kommentar

<< Home