3.2.07

Sådan kan man (også) bygge et hus





Fra den tyske SL blog
InWorldMomentum.de fandt jeg forleden denne herlige demo video, som demonstrerer hvordan arkitekter kan pusle med virtuel redebygning. Avatarerne valser rundt direkte på grundplanen, mens de fremtryller bygge elementerne på deres rette plads - og det minder mig om barndommens legodrømme. Som bloggen tørt bemærker det, så er og bliver et hæsligt hus - et hæsligt hus. Det er faktisk ikke noget kønt syn hvis man anlægger en æstetisk vinkel. Men morsomt ser det ud, og når man som undertegnede, har kæmpet i SL med at "rezze" sine "prims" (primary obejcts), giver denne video visse forestillinger om hvordan det måske kunne gøres bare lidt smartere, på den fede måde. Når man kan sin rumgeometri, vel at mærke. Så - måske ku' man lære det?



2 Comments:

Blogger lis faurholt said...

En rigtig sej video - den giver rigtig blod på tanden - det man da kunne finde ud af. Det er vel -som sædvanlig - blot et spørgsmål om at prioritere noget tid til det *S*

lørdag, 03 februar, 2007  
Blogger Hanne said...

Se det kan jeg forstå principperne i :-)) Med min baggrund i byggebranchen og arbejdet med 3D ved jeg også, at det tager tid.

onsdag, 07 februar, 2007  

Send en kommentar

<< Home