2.10.07

Danmark på andenpladsen

Ifølge Lee's Second Life ligger Danmark som nummer to på listen over indbyggere i SL, kun overgået af Australien - beregnet i forhold til indbyggertal forstås :)
Det er da egentlig overraskende - på trods af den heftige medieomtale - at lidt under 1% af danskerne er i SL!
Linden Lab offentliggør jævnligt statistikker over SL. Er der nogen, der ved, om der findes lignende statistikker over Teen Grid?

En anden sag er, at der længe har været megen snak om, hvor mange, der reelt er i SL. Det er klart, hvilken interesse Linden har i gode (læs: oppustede) tal, så man forstår sådan set godt debatten. Interessant er en blogpost i bloggen Second Lige Recearch, der peger på modsætningsforholdet mellem Linden Lab centrale målgruppe og så de mest aktive i SL - undervisningssektoren, der ikke dyrkes meget af Linden Lab, da de (vi) ikke generer økonomi til SL. Interessant vinkel :)

1 Comments:

Blogger Lars Pach said...

Hvilken statistik over teen grid søger du. I den linker til findes der tal over hvor mange teens der er på SL

13-17 (Teen Grid)- avatar count 4.620 (0,86%)

I denne nye statistik får vi at vide hvor mange Aktive brugere der er SL, hvilket skulle være omkring 540.151. Nu mangler vi bare en definition på hvad der Linden Lab ligger i ”Aktive brugere”, så det skal vi nok også forholde os kritisk til. Linden Lab fortæller ikke hvordan tallet på Aktive bruger er fremkommet. Jeg benytter flere avatare, hvilket Linden Lab selv opfordre til, så man kan have sig en backup af sin inventory. Tæller alle mine avatare med?. Hvad med Nye der kun logger på en eller få gange, kan man kalde dem en aktiv bruger? Sådan kunne listen foresætte.


Undervisningssektoren får stillet de samme ressourcer tilrådelighed som alle andre, så spørgsmål er vel også om undervisningssektoren selv skal bidrager med noget. Linden Lab har lavet rammerne og så skal vi vel selv fylde dem ud. Hvad kunne vi tænke os at Linden Lab gør for undervisningssektoren?

onsdag, 03 oktober, 2007  

Send en kommentar

<< Home