28.5.07

Second Life International Best Practices in Education Conference

Takket være Anne Fox deltog jeg i "Second Life International Best Practices in Education Conference". Det var virkelig en oplevelse.
Konferencen foregik In-World og strakte sig over 24 timer, fra 12 am til 11 pm PDT time.
Der var foredrag, udstillinger, games, reklamegaver m.m. ganske som ved konferencer i RL.

Arriving

Der var både foredrag som chat og foredrag med audio.

Teleport

Man teleportede selvfølgelig til de forskellige steder.

Audio session

Overflow room

Konferencen var flot planlagt, f.eks. var der taget højde for, at der ikke var plads til alle i foredragssalene. Folk blev bedt om at fjerne animationer, smykker o.lign., så der var plads til flere, men når prims'ene slap op var der ekstra sale med lærred og lyd, såkaldte "Overflow rooms".

Chat session

Cabel TV

Second Life Cabel Netvork (SLCN) sendte hele dagen fra konferencen, og nogle gange var der oplæsning af chat seancerne, så man kunne deltage i Second Life og høre chatten læst op på SLCN :)

Generelt fungerede det helt perfekt, der var dog sjove oplevelser, som dengang foredragsholderen gik ud af salen for at hente en stemmeboks og - Oh! skræk! ikke kunne komme ind igen, fordi salen var fyldt *lol* Han var dog meget prof og tog det fra den humoristiske side.

Voting

Afstemningen foregik ved hjælp af en kasse med pærer. Man klikkede på kassen, fik en pære i sit inventory og hentede den derfra. Den blev så anbragt over ens hoved.
Under afstemninger tændte man sin pære, der også havde et nummer, så den kunne bruges som en anmodning om at få ordet.
Jeg kunne forstå at voting-boxen kunne lejes for små penge. Det er lidt omstændeligt, da serveren skal genstartes, imellem hver stemmeafgivelse, men OK, det er godt at vide, at muligheden findes.

Der ligger masser af materialer om og fra konferencen. Dels i konference-Wikien / Temp-Links og i konference-bloggen. Der er også en Flickr pool med snapshots fra konferencen.
Der skal nok være flere, der blogger om det, så en søgning på "second life" "best practices" skal nok give nogle resultater i ugens løb.

3 Comments:

Blogger Sus Nyrop said...

Uha, jeg ville bare SÅ gerne have været der sammen med jer! Mwn vi var ganske aldeles unlpugged i Portugal (og uden nogen forbindelse til den derværende konference). Men vi talte til gengæld en hel del OM hvordan det ER at være i SL. Men det er så en lidt anden historie.

Herligt at Anne nu er blevet medlem af vores blog - du er meget velkommen :-)

tirsdag, 05 juni, 2007  
Anonymous Reklamegaver said...

thanks for sharing this!

onsdag, 12 oktober, 2011  
Anonymous Firmagaver said...

fin artikel tak for deling

fredag, 30 marts, 2012  

Send en kommentar

<< Home