23.9.09

Hugo Almeida aka Halden Beaumont

I denne uge har UC Syd haft besøg af Hugo Almeida aka Halden Beaumont. Halden Beaumont er kendt  i Second Life for sine vidunderlige Machinima's, dvs. videoproduktioner optaget i virtuelle verdener.

Hugo Almeida aka Halden Beaumont

Hugo er portugiser og har en baggrund som musiker. Han har sin grunduddannelse i Management samt en master i kommunikation og multimeder. Gennem hele sit masterstudie beskæftigede Hugo sig med Second Life, hvor han designer, bygger og optager videoer (machinimas). Hugo har som en del af sit masterstudie udgivet en bog om Second Life, men desværre eksisterer den (endnu) kun på portugesisk.

Hugo Almeida arbejder i dag som underviser på universitetet i Santarem i Portugal. Universitetet har en ø, Sleses på Second Life, som er et besøg værd. Se machinima fra Sleses på blip.tv

Mange af Hugo Almeida's videoproduktioner deler han med os på nettet.

"Beyond Magic"Videoen "Beyond Magic" vandt prisen for Best World Machinima 2008 in the Rezzable machinima festival og gjorde med et slag Halden Beaumont berømt i Second Life.

Andre machinema's af Hugo Almieda:

"The Labyrinth""The Labyrinth" / "O Labirinto" – Nominated for best short digital film of the year in the international film festival Festroia 2008.

"Windlight"Links til flere machinimas af Hugo Almeida

"Windlight"
Video, der viser anvendelsen af Windlight effekter i Second Life.
"Windlight em Portucalis" - Featured video Stage6 / Divx Inc.;

Presidency of the Portuguese Republic in Second Life
Video optaget på et portugesisk museum i Second Life

"Pessoa"
Videoen "Pessoa" er lavet med henblik på at lære portugesiske børn og unge om digteren Pressoa (Portugals Shakespeare). Videoen vandt Pessoa Prize in Bibliofilmes film Festival.

1 Comments:

Blogger Hanne Søgaard said...

Ja - det var spændende at møde Hugo. Mine kursister (kommende skolebibliotekarer) var overvældede. De havde netop spurgt efter lektioner i web 2.0, om de snart ville vende tilbage til kosmos. Men efter Hugo´s forelæsning så... men én af mine kursister gik faktisk hjem og oprettede en avartar og gik igang sammen med sin 12-årige søn, som forståeligt nok syntes, at det var ret sejt. Jeg skrev et lille referat fra Hugo´s forelæsning, som lægger på 45ting

torsdag, 24 september, 2009  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home