13.6.07

Dannerseminariet i Second Life

Som nævnt forleden var Dannerseminariet på SL i går.
Der var rigtig mange, der deltog (ud over Henrik Barbosaog SusNy Foss): Pach Voom, exsama Miles, Zakarias Writer, Skjoldmus Voom, Mocca Carlberg, Hally Kline, Soulfly Reve, Nicki Koba, jarl Rau, Acosta Shan (Edu UK), selvom man altid er lidt i tvivl om, hvem de er :) Men som i RL har man jo både navn, udseende og talemåde at forholde sig til, når man møder nye mennesker.

Dannerseminariet mødes i SL

Efternavne er et bundet valg, men fornavne er helt "selvkonstruerede" - sammensætter man f.eks. navnet "Soulfly" med den måde Soulfly kommunikerer på, er jeg i alt fald ikke i tvivl om, at Soulfly er en erfaren netkommunikator ;)

ASCII art er en kunstart for sig, som der findes hele leksikaer om på nettet. Men det er ret cool sådan lige at kunne smække den ind i en flerliniers chat i SL!

Der var også en sal, der kommunikerede, det skriver du forhåbentlig mere om her, Henrik? Jeg blev lidt nysgerrig, da Sus skrev: der er mange bekymrede røster. Var det kapitalismen og pornoen, der bekymrede? Og hvad blev der sagt om identitet og interviews???

Dannerseminariet i Education UK

Der var også dyr med - en liggende papegøje, en aktiv kat ved navn Ruth og en overvægtig drage. Og de kommunikerede sandelig også:
[2:09] Little Red Dragon whispers: I will follow you :)
[2:09] Ruth whispers: purrrrrrrrrrrrrr
Mens katten spandt havde dragen en smule sprog:
[2:17] Acosta Shan: Hi Henrik
[2:17] Little Red Dragon: hi Acosta Shan :)
[2:17] SusNy Foss: Oh - Dragon can read typos
[2:17] Little Red Dragon: You called? ;)
Skjoldmus Voom fortalte, at hun har tjent penge i SL - så vidt jeg forstod ved at sælge kunstværker i sit galleri? Er det korrekt forstået? Desuden var Skjoldmus skuffet over ikke at nå at vise sin shop nr. 2 frem - måske kunne vi få koordinaterne som kommentar her i bloggen? Jeg vil da supergerne se den. Koordinaterne til Cafe Danner ville det også være rart at få, hvis I (Henrik og Sus) ikke vil gå så vidt som til at lave en SLUrl *lol*

Fortæl, beret, jeg er nygerrig! Både om, hvad konteksten var (projektet), og hvad der blev snakket om.

PS. De sølle to snapshots ligger i originalstørrelse i min Flickr, der kan du hente dem, Henrik. Sorry at jeg ikke var lidt kvikkere og tog nogle flere.

6 Comments:

Blogger Henrik Tarp Vang said...

Kære Lis

Jeg skal lige have fundet ud af hvordan jeg lægger koordinatorne ind, men her er for cafe danner

Denmark-Copenhagen, Denmark (106, 164, 25)

Jeg skal lige have Ditte til at vise hvor hendes bytikker ligger. Jeg var lige optaget andre ting da vi var der. Jeg har tænkt på at det kunne være fint hvis jeg lavede et link fra vores konference om SL på FC til denne. Men jeg vil høre om i synens det er ok, at de studerende kan følge med i hvad vi skriver her.

Altså ideen med denne opvisning var at de studerende og de andre lærere skulle få en ide om hvad SL er for en størrelse. Samtdig med at vi gik rundt var der mulighed for at stille spørgsmål fra salen.

Vi havde kun ca. 20 min - så det blev lidt kaotisk, for der var mange spørgsmål og teknikken skulle lige fungere. Men det har bestemt sat nogle tanker i gang.

Jeg tænkt på at lave online dag i salen, hvor vi kikker på forskellige steder og spil sammen.

Jeg har flere studerende der fx spiller world off warcraft som det kunne være fint at vise direkte. Men det skal kun være de der har lyst.

torsdag, 14 juni, 2007  
Blogger lis faurholt said...

Selvfølgelig. Det vil være superfedt, hvis jeres studerende bidrager her!! Læg endelig URL alle de steder, du kan komme i tanke om - jo flere, vi er, der snakker sammen, jo klogere bliver vi alle :)

Jeg går og overvejer en SL-aften i introseminaret med vore nye netstuderende. Jeg er dog lidt i tvivl om, om de kan klare mere end det, vi byder dem i forvejen.... Men nogle skal jeg nok få fat i. Så kunne det jo være fedt at lave nogle møder med vore studerende og jeres. De kunne jo snakke uddannelse, f.eks. *lol*

De studerende, du havde med i SL forleden. hvor kom de fra? Havde I arbejde med SL i en projektperiode eller? Og var det rigtigt, at der var en fra Aabenraa seminarium? Hvem?

Og hvad snakkede salen om?

torsdag, 14 juni, 2007  
Blogger Henrik Tarp Vang said...

Kære Lis

De studerende der var med i SL er en blanding af netstuderende og almindelige. Nogle sad med i salen med deres bærbare og var på samtidig med at vi vidste det på storskærm. Det var en speciel oplevelse.

Jeg har ikke kørt det som projekt men har vist det for studerende og så er der flere som er kommet til siden. Jeg har lavet en konference om SL på FC.

I forhold til spørgsmål fra salen, så var der mange spørgsmål - konkrete hvordan gør man ect. ect, men der var selvfølgelig også mange skeptiske - nogle synes at kommunikationsformerne er dårlige - et dårligt simspil, men generelt så tror jeg at man er nysgerrig og man ved godt at disse former er kommet for at blive.

jeg synes det kunne være sjovt at mødes på tværs med forskellige studerende fra seminarierne. Vi kunne fx afholde en dansk konference i SL om virtuel undervisning på seminarieplan.

Sus ved hvem ham fra Åbenrå seminarie er - han laver wegnermøbler og dens slags som han sælger.

fredag, 15 juni, 2007  
Blogger lis faurholt said...

Navnet, Sus, hit med navnet!

lørdag, 16 juni, 2007  
Blogger Sus Nyrop said...

Det var lidt af en balancegang både at have øre for salen, øje for den fælles storskærm - og fingeren på chatten! Vi var jo adskillige, som var på begge steder, og vi havde ikke indøvet eller aftalt nogen procedure på forhånd. På et tidspunkt opdager jeg således, at det ikke sker en pind på det fælles lærred, mens avatarerne har noget kørende. Det skyldes, at Henrik både er engageret i den livlige diskussion, og har sin laptop koblet på som demo skærm. defor hopper Skjoldmusen ind og styrer hans avatar og finder en passende kameravinkel.

Den sønderborgske kontakt er Pach Voom, og det var første gang, vi mødtes. Jeg troede såmænd, at han var en af DINE studerende Lis:-) Jeg har ham på min liste over venner - og i modsætning til RL har man jo her adgang til en profil med eventuelle landmarks og medlemskaber af klubber osv. Næste gang jeg bevæger mig ind i legeland,skal jeg nok kigge lidt nærmere efter - og fremskaffe nogen slurls.

torsdag, 21 juni, 2007  
Blogger lis faurholt said...

Tak Sus. Jeg ser, om jeg kan fange Pach Voom i SL. Er det msåke slet ikke en studerende fra CVU Sønderjylland???? En af jer skev, at det var en studerende fra Aabenraa! Jeg har ingen studerende fra Aabenraa - jeg underviser i Haderslev :))

torsdag, 21 juni, 2007  

Send en kommentar

<< Home